Siyonist İsrail Golan'a füzelerle saldırdı

Siyonist İsrail Golan'a füzelerle saldırdı

Siyonist İsrail'in Golan'a beş füze fırlattığı ve savaş uçaklarının bölgeyi bombaladığı bildirildi

İsrail işgal güçlerinin, Suriye'nin denetimindeki Golan Tepesi'nde yer alan bir askeri noktaya 5 füzeyle saldırdığı bildirildi.

Muhalif Golan ve Kuneytra haber merkezi sorumlusu Esad el-Colan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin Golan Tepesi'nde Suriye ordusuna ait bir askeri noktaya 5 füzeyle saldırdığını söyledi.

İsrail'e ait savaş uçaklarının Golan Tepesi'ndeki Kuneytra çevresinde birçok yeri bombaladığını ifade eden Colan, saldırı bölgelerinden alev ve dumanların yükseldiğini kaydetti.

Saldırıların akşam saatlerinde meydana geldiğine değinen Colan, bölgede büyük bir sessizliğin olduğunu ve Suriye ordusuna ait savaş uçakları ile helikopterlerin gün boyunca muhaliflerin denetimindeki yerleri bombaladığını aktardı.

İsrail'in saldırdığı bölgelere çok sayıda ambulansın gittiğini dile getiren Colan, ölen ve yaralananların olup olmadığıyla ilgili bilgi vermedi.

İSRAİL MEDYASI: SURİYE GOLAN'A SALDIRDI

İsrail'de yayınlanan Jerusalem Post gazetesinin internet sitesinde, ordu kaynaklarına dayandırılarak verilen habere göre, Suriye tarafından Golan Tepeleri'ne füze atıldı. 

İsrail güçlerinden yapılan yazılı açıklamada ise Golan Tepeleri'ne yapılan füze saldırısına misilleme olarak Suriye rejimine ait askeri bir hedefin 3 füzeyle vurulduğu belirtildi.

Bu arada, söz konusu saldırıya ilişkin Suriye rejiminden henüz bir açıklama gelmedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.