Siyonist Lobi’nin Şaşırtan Harcamaları

Siyonist Lobi’nin Şaşırtan Harcamaları

İslam Ümmeti’nin göğsüne saplanmış hançer gibi duran Siyonist terör devleti İsrail’in ayakta kalması için Avrupa ve ABD’de lobi faaliyetleri sürdüren Siyonist lobinin harcamaları astronomik boyutlara ulaşmış durumda.

Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın başkenti Berlin’de Yahudi Cemaatı arasında yaşanan bir tartışma ile gün yüzüne çıkan Siyonist lobinin harcamaları ve bu harcamaların devlet destekli olması, Siyonist lobinin dayandığı ekonomik gücü göstermesi açısından önemli bir detay taşıyordu.

On bin üyesi bulunan Berlin Yahudi Cemaatı’nın, Berlin eyaletinden yıllık olarak 18 milyon EURO “yardım” aldığı ve bu parasal yardımın harcamalarının sadece yüzde 40’ını karşıladığı basına yansımıştı.

Kreş, okul, sosyal projeler ve güvenlik önlemleri adı altında Berlin eyaleti tarafından Yahudi cemaatına 1993 yılından beri resmen ödenen “yardım ödeneği” ile Siyonist lobinin desteklendiği böylece saklanamayacak kadar açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Sadece Berlin’deki Siyonist lobinin senelik resmi giderlerinin 45 milyon EURO’yu aştığı ve bunun yarısına yakınının devlet tarafından resmen karşılandığı basına yansırken, Avrupa’nın ve ABD’nin muhtelif bölgelerinde lobi faaliyetleri yürüten diğer Siyonist kurumların bütçe ve harcamaları merak konusu oldu.

Kurulduğu günden beri Müslümanlara kan kusturan Siyonist terör devletinin nerelerden beslendiğini ortaya koyan bu son gelişme, insan haklarından dem vuran batılı devletlerinde iki yüzlülüğünü ortaya koyan bir vesika niteliğinde yankı buldu.

Not: Manşet Resmi,2012 yılında Berlin Kudüs Yürüyüşüne karşı gösteri düzenleyen siyonistler ile eşcinseller'in kol kola olduğu anlarda çekilen karelerden biri...

(Hürseda Haber)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.