Siyonistler BM'den yardım istedi - Video

Siyonistler BM'den yardım istedi - Video

Siyonist İsrail Büyükelçisi'nden Birleşmiş milletlere mektup

Gazze'ye sürdürülen saldırılara karşı sert bir misilleme ile karşılık bulan siyonist rejim BMye Gazze'den atılan füzelerin durdurulması için çağrıda bulundu.

Büyükelçi, Çarşamba günü sabah saatlerinden öğlene kadar 80'den fazla roketin ateşlendiğini belirtti.

Atılan roketlerin bölgedeki gerginliği kızıştırdığını iddia eden Büyükelçi sivillerin ölümünü hedef aldığını öne sürerek ikisi ciddi üç kişinin yaralandığını belirtti.

Elçi, Güvenlik konseyinin sessizliğinin Hamas'ın roketleri ateşlemesine yeşil ışık yaktığını belirtirken barbarca saldırıları ile bu ay içerisinde şehid edilen 13 Filistinli'yi görmezden geldi.

Füzelerin, 1 milyon Yahudi'nin hayatlarını felç ettiğini, ebeveynlerin çouklarını okula gönderemedeklerini, eylemlerin can ve mal kaybına yol açtığını kaydeden elçi, İsrail'in kendini korumak için gerekli tüm önlemleri alacağını belirtti.

Öte yandan, Siyonist Başbakan Netanyahu, Hamas'ın füze saldırılarını kesmemesi durumunda önümüzdeki çarşambaya kadar Gazze'ye derin bir saldırı başlatacaklarını ifade ederek tehidler savurdu.

Bu arada Direniş güçleri şu saate kadar misilleme eylemlerine devam ederek, siyonist rejimin tehditlerine aldırış etmiyor. Direniş tarafından yapılan açıklamada siyonist rejimin saldırılarına karşı en büyük görevimizi yerine getirdik ifadeleri kullanıldı. 

Diğer taraftan, İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgal rejiminin cinayetlerinin hesabının mutlaka sorulacağını ve işgalcilerin Filistinli çocuklara tattırdıkları acıların aynısını kendilerinin de tadacağını söyledi.

Bu arada direniş güçleri kısa bir süre önce iki füze ateşledi, işte görüntüler:

TEVHİDHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.