siyonistler, Mescid-i Aksa`ya Zorla Girdi

siyonistler, Mescid-i Aksa`ya Zorla Girdi

El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu, 48`i sabah 11`i öğleden sonra olmak üzere 52 yerleşimcinin zorla Mescid-i Aksa`ya girdiğini duyurdu.

El-Aksa Vakıf ve Kültür Mirası Kurumu yayımladığı raporda bir grup İsrailli yerleşimcinin Mescid-i Aksa`ya girerek Tevrat ve Talmut okumaları yaptığını ve Kubbetus`sahra`yı tavaf ettiğini açıkladı.

TOPLU SALDIRI UYARISI

Öte yandan kurum, 1-8 Ekim tarihleri arasında kutlanması kararlaştırılan Yahudi bayramlarından biri olan Sukot bayramının yaklaştığını hatırlatarak, toplu bir saldırı olabileceği yönünde uyarıda bulundu.

Raporda, 2012 yılının başından bu yana 8 bin İsrail askeri ve yerleşimcinin Mescid-i Aksa`ya zorla girdiği kaydediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.