Siyonistlerden yeni Kudüs planı

Siyonistlerden yeni Kudüs planı

Siyonist rejimin yeni Kudüs planı olarak yürürlüğe koymayı düşündüğü, yabancı ülke elçiliklerinin Kudüs'e taşınması için teşvik paketi hazırladığı iddia ediliyor.

Siyonist rejimin yeni Kudüs planı olarak yürürlüğe koymayı düşündüğü, yabancı ülke elçiliklerinin Kudüs'e taşınması için teşvik paketi hazırladığı iddia ediliyor. İddiaya göre karar, önümüzdeki hafta Knesset'te oylanacak. Planın yürürlüğe konulabilmesi için 14 milyon dolardan fazla para, ülkeleri bu konuda teşvik etmek için kullanılacak.

Yabancı ülke büyükelçiliklerinin Kudüs'e taşınması planı, siyonistlerin Kudüs'teki varlığını meşrulaştırmaya yönelik şeytani planlardan bir yenisi olarak değerlendiriliyor.

Siyonist rejim hamisi ABD, 6 Aralık 2017'de açıkladığı büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararını, Mayıs 2018'de hayata geçirmişti. ABD'nin ardından Guatemala da aynı kararı almıştı. Brezilya, Çek Cumhuriyeti ve Romanya da aynı kararı almayı planlayan ülkeler arasında.

Siyonist Netanyahu daha önce yaptığı açıklamada, taşınmak isteyen ilk 10 büyükelçiliğe ayrıcalık tanınacağını açıklamıştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler