Soruşturmaya atanan savcıların isimleri belli oldu

Soruşturmaya atanan savcıların isimleri belli oldu

Dün yapılan operasyon ile ilgili soruşturmada Memur Suçları Bürosundan Ekrem Aydıner ile Özel Soruşturma Bürosundan Mustafa Erol da görevlendirildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalara yardım etmek üzere görevlendirilen iki savcının ismi belli oldu. 

Alınan bilgiye göre, cumhuriyet savcıları Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç tarafından yürütülen üç ayrı soruşturmada, Memur Suçları Bürosundan Ekrem Aydıner ile Özel Soruşturma Bürosundan Mustafa Erol da görevlendirildi. 

 İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı yaptığı yazılı açıklamada, soruşturmalara yardım etmek üzere iki cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiğini bildirmişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.