Suruç'ta patlama (YENİLENDİ)

Suruç'ta patlama (YENİLENDİ)

Şanlıurfa'nın Suruç ilçe girişinde polis noktası yakınlarında bulunan çöp konteynırına bırakılan bombanın patlatılması sonucu biri polis 3 kişi yaralandı.

Suruç girişinde bulunan polis noktası yakınlarında bulunan çöp konteynırına bırakılan bombanın saat 10.45 sıralarında uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu bir özel harekat polisi ile 2 işçi yaralandı.

 

Özel Hareket polisi Sıddık Bilgin ve demir doğrama atölyesinde kaynak işçisi olarak çalışan Adnan Akaltun ile Mehmet Şahinsoy'un yaralandığı patlamada, konteynır yakınında park halinde bulunan 63 PP 179 plakalı otomobil de kullanılmaz hale geldi.
 

Olay yerine sevk edilen polis ve jandarma çevrede güvenlik önlemlerini arttırırken, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.

 

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, yaptığı açıklamada yaralıların durumunun iyi olduğunu bildirdi.

 

Gelen ilk bilgilerde saldırının bombalı araçla düzenlendiği bildirilmişti. Yapılan incelemelerin ardından saldırının çöp konteynırına yerleştirilen bombanın uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu gerçekleştirildiği ortaya çıktı.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.