Tatvan Belediye Başkanı Geylani, devam eden çalışmaları inceledi

Tatvan Belediye Başkanı Geylani, devam eden çalışmaları inceledi

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Geylani, Karşıyaka Mahallesi’nde tamamlanan yolları denetledi. Mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Geylani, mahallelilerin taleplerini dinleyerek birim amirlerine çözümü konusunda talimat verdi.

Ardından Esentepe Mahallesi’ne geçen Geylani, yeni başlanan semt sahası inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından Tatvan Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı personeller ile bir araya geldi.
Personellerle gerçekleştirilen toplantıda konuşan Geylani, personellerin gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Geylani, "Herkes birey olarak nasıl evi için çalışıp didiniyorsa bir şehirde o belediyenin evidir. Bu bilinçle özverili bir şekilde çalışmalıyız. Bizim yaptığımız tüm hizmetler yine bizim içindir. Bu şehirde herkes birbirinin arkadaşı, dostu ve akrabasıdır. Bu yüzden yapacağımız tüm hizmetler halkımız için ve yine halktan biri olarak bizim içindir. Bu bilinçle herkesin özveri ile çalışması ve bu şekilde hareket etmesi gerekiyor." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler