Tatvan belediyesi basın mensuplarıyla bir araya geldi

Tatvan belediyesi basın mensuplarıyla bir araya geldi

​Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bitlis'te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Bitlis'te faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya gelen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti.

Yemekte gazetecilerle bir araya gelen Geylani, tarih ve kültür şehri Bitlis'in tanıtımına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Geylani, "Gazetecilik, toplumumuzda saygınlığı ve ağırlığı olan bir meslektir. Her mesleğin güzel yanlarının olduğu gibi zor yanları da var. Basın mensupları da mesleğin getirdiği tüm zorluklara rağmen, halkımızı haberdar etmek için zaman ve mekân gözetmeksizin çalışmaktadırlar. Gazetecilik gerek kentimizin gerekse ilimizin tanıtımı için dünyanın her yerine açılan kapı görevini üstleniyor. Şehrimizin gelişmesi ve ilerlemesi konusunda bundan önce olduğu gibi bundan sonra da aynı anlayışla hizmet edeceklerine inandığımız bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.