TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı: Bir ölü 15 yaralı

TIR ile yolcu minibüsü çarpıştı: Bir ölü 15 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde TIR ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.

Siverek’te TIR ile yolcu minibüsünün çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Kaza, akşam saatlerinde Siverek-Diyarbakır Karayolu’nun birinci kilometresinin TOKİ evleri girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Siverek istikametinden, Diyarbakır istikametine doğru giden 33 BHS 44 plakalı TIR ile aynı istikamette giden 63 EH 979 plakalı yolcu minibüsü çarpıştı. Kaza sonunda minibüs takla atarak devrilirken, hızını alamayan TIR ise üst geçidin ayaklarına çarparak durabildi.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Minibüste sıkışan yolcular itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Minibüs çıkarılan Zeynelabidin Aden’in hayatını kaybettiği, Kamil K, Birsen Ö, Cansu Tuncay E, Abdullatif E, Derya E, Serhat Ö, Vefa P, Delil Ö, Efecan P, Abdulkerim E, Remziye E, Yağmur P, Yoldaş P, İrem E. ve Abdulvahap Ç.’nin de yaralandığı öğrenildi.

Kazazedeler ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA) 


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.