Trafik denetimlerinde 696 sürücüye para cezası

Trafik denetimlerinde 696 sürücüye para cezası

Gaziantep'te gerçekleştirilen trafik uygulamalarında 696 sürücüye trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle para cezası verilirken, 83 araç da trafikten men edildi.

Gaziantep'te şehir merkezi ve şehirlerarası karayollarında rutin olarak yapılan trafik uygulamaları ve denetimleri kapsamında binlerce araç denetlenirken, trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle de yüzlerce sürücüye para cezası verildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte yapılan trafik uygulamalarında ve denetimlerinde, trafik kurallarını ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulandığı, 47 aracın da trafikten men edildiği bildirildi.

2 bin 596 aracın denetlendiği trafik uygulamalarında, 70 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 12 sürücüye hatalı şerit değiştirmekten, 4 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 5 sürücüye ve 5 yolcuya emniyet kemeri takmamaktan,5 sürücüye sürekli korna çalarak gürültü kirliliği yapmaktan, 2 sürücüye mevzuata aykırı ışık donanımı kullanmaktan, 595 sürücüye de diğer trafik kurallarını ihlal etmekten olmak üzere toplamda 696 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulandı.

83 aracın trafikten men edildiği trafik uygulamalarında, 4 sürücünün de belgesine el konuldu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler