​Tunceli Nazimiye'de harabe evde mühimmat ele geçirildi

​Tunceli Nazimiye'de harabe evde mühimmat ele geçirildi

​Tunceli'nin Nazimiye ilçe kırsalında yapılan operasyonda harabe bir ev içerisinde silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Tunceli Valiliği, Nazimiye ilçe kırsalında yapılan operasyonda harabe bir ev içerisinde silah ve çok sayıda mühimmatın ele geçirildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nazımiye'nin Dereova kırsalında operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamanın devamında operasyonda harabe bir ev içerisinde; bir adet RPG-7 roketatar, 4 adet RPG-7 anti-tank mühimmatı,bir adet anti-personel mühimmatı, 6 adet sevk fişeği, 2 adet el bombası, bir adet kalaşnikof piyade tüfeği, 5 adet kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 268 adet kalaşnikof mühimmatı, 150 adet bixi mühimmatı, 94 adet M-bir6 mühimmatı, 35 kg amonyum nitrat, 16 adet büyük pil, bir adet el dürbünü, bir adet kamera, 2 adet el telsizi, 7 adet EYP düzeneği anahtarı, bir adet izole bant, 4 adet şarjör kılıfı, bir adet akü ve çok miktarda örgütsel doküman ve yaşamsal malzeme ele geçirildiği kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler