Türk Birliği Teşkilatı Başkanından Hazreti Muhammed'e ve İslam'ın mukaddesatlarına hakaret

Türk Birliği Teşkilatı Başkanından Hazreti Muhammed'e ve İslam'ın mukaddesatlarına hakaret

Mersin'de psikoteknik merkezi de işleten Türk Birliği Teşkilatı Genel Başkanı Ferdi Kale, ağzından salyalar akarcasına Hazreti Muhammed'e ve İslam'ın mukaddesatlarına hakaret etme cüretinde bulundu.

Türk Birliği Teşkilatı Genel Başkanı Kale'nin sosyal medya hesabından sarf ettiği sözler, duyarlı Müslümanların tepkisini çekti.

Kirli ağzıyla Hazreti Muhammed'i ve müminlerin annelerine yönelik alçak ifadeler kullanan Kale, bununla da yetinmedi ve mukaddes kitabımız Kur'an-ı Kerim'i alaya aldı.

İslam düşmanı Charlie Hebdo'nun yerel vazifesini alan Kale'nin, ağzındaki salyalarla İslam'ın mukaddesatlarını hedef almasına tepki gösteren duyarlı Müslümanlar, devletin kolluk güçlerini ve yargısını göreve çağırdı.

Benzer hakaretlerin Türkiye'de tanınmış bir kişiye yönelik yapılması halinde medyanın ve devletin tüm kademelerinin hemen harekete geçtiğine dikkat çeken duyarlı Müslümanlar, söz konusu İslam ve Hazreti Muhammed olunca aynı duyarlılığının gösterilmediğini ifade etti.

#ferdikaletutuklansın etiketiyle tepkilerini gösteren Müslümanlar, hiç kimsenin halkın büyük bir hürmet ve saygı gösterdiği Hazreti Muhammed'e ve İslam'ın mukaddesatlarına hakaret etme cüretine sahip olmadığını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.