Türkiye genelinde aranan 251 kişi yakalandı

Türkiye genelinde aranan 251 kişi yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Türkiye genelinde aranan 251 kişi yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Türkiye genelinde "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması-3" gerçekleştirildiği belirtildi.

Uygulamanın, 10 Ağustos günü 12.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirildiğinin bildirildiği açıklamada, "Çocuklarımızın yaz tatili nedeniyle vakit geçirdikleri lunapark, parklar, bahçeler, internet ve oyun salonları ile güvenlik açısından tehlike oluşturan metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, bahis oynatılan işletmeler, kahvehanelerde denetimler yapıldı. Uygulamalara asayiş, çocuk, narkotik, kom, trafik denetleme şubeleri ile ilçe emniyet müdürlüğü birimlerinden karma oluşturulan 8 bin 918 personelin yer aldığı 2 bin 992 ekip katıldı. Güvenlik yönünden riskli görülen yerlerde özel harekat birimlerinden personel de uygulamalara destek verdi." denildi.

Son olarak açıklamada, "Uygulama sonucunda; 60 bin 169 şahıs kontrol edildi, 251 aranan şahıs yakalanırken, 3 bin 495 şahsa ise adli/idari işlem uygulandı. 13 bin 224 iş yeri denetlenmiş olup 327'sine idari işlem yapıldı. Bir adet kurusıkı tabanca, 20 adet kesici/delici alet, 10,85 gram esrar, 151 gram ve 8 adet sentetik uyuşturucu, 223 paket kaçak sigara ve 77 kilogram kaçak tütün ele geçirildi." ifadelerine yer verildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.