Türkiye tarafına havan mermileri düştü: 8 yaralı

Türkiye tarafına havan mermileri düştü: 8 yaralı

IŞİD ile YPG arasında yaşanan çatışmada Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Alanyurt (Zehvan) mahallesine düşen havan mermisi 8 kişiyi yaralandı.

ŞANLIURFA-Suriye’de IŞİD ile YPG arasında çatışmaların sürdüğü bölgeden atıldığı belirtilen havan mermisi Suruç ilçesine bağlı Alanyurt (Zehvan)  mahallesindeki bir eve isabet etmesi sonucu 8 kişi yaralandı.

 

IŞİD ile YPG arasında yaşanan çatışmalarda nedeniyle  ayrıca Özgören (Şeman) Mahallesinde 4 havan topunun boş alanlara isabet ettiği ileri sürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, çatışmaların yaşandığı bölgeden atıldığı havan mermisi Suruç'a bağlı Alanyurt Mahallesi'ndeki bir eve düştü. Havan mermisinin eve isabet etmesi sonucu Yaralanan 8 kişi, özel araçlarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Alanyurt (Zehvan) ve Özgören (Şeman) Mahallelerinin,  düşen havan mermilerinden sonra tamamen boşaltıldığı gelen bilgiler arasında.

 

Öte yandan Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD ile PYD arasında çatışmalar halen devam ederken çatışma ve top sesleri Suruç ilçe merkezinden  de duyulabiliyor.   (Mehmet Aslan-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.