Türkiye'de ilk kez bir apartmana "Yeşilay" ismi verildi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde sigara ve bağımlılıkla mücadele eden apartman sakinleri, apartmanlarının ismini oy birliği "Yeşilay Apartmanı" olarak belirledi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesi Akbayır mahallesinde,  Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik'in de ikamet ettiği apartmanın ismi, apartman sakinleri tarafından oy birliği ile Yeşilay Apartmanı olarak kabul edildi.

Türkiye'de ilk kez özel bir mülke Yeşilay ismi verildiğini belirten Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, " Şahsıma ait arsayı Mahmut Güç ile birlikte bir yıl önce yaptırdık. 8 katlı ve 8 daireden oluşan apartmanımızın yöneticisini belirledikten sonra önerim üzerine apartmanın ismini oy birliğiyle "Yeşilay Apartmanı" olarak belirledik. Bu duyarlılıklarından dolayı komşularıma çok teşekkür ediyorum.  101 yıl önce zararlı alışkanlıklarla mücadele için kurulan Yeşilay'ın ismi ilk defa sivil halk tarafından bir apartmana verildi. Bu davranışın Yeşilay açısından çok önemli olduğu kanısındayım. " ifadelerini kullandı.

Apartmanlarının ismini "Yeşilay Apartmanı" olarak belirlediklerini ifade eden apartman yöneticisi iş adamı Ahmet Özbay , "Başta sigara olmak üzere zararlı alışkanlarla mücadelede çok hassas davranıyoruz. Apartmanımızda koridor ve asansörde sigara içilmesine izin vermiyoruz. Bunun için de apartmana güvenlik kamerası taktırdık. Sigara içenleri para cezası ile cezalandırıyoruz. Apartmanın açılışına katılan Yeşilay Şube Başkanı Çelik'e  ve yöneticilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik ise apartman yöneticisi Ahmet Özbay’a örnek davranışından dolayı plaket verdi.

Apartmanın kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. 


Türkiye'de ilk kez bir apartmana

Türkiye'de ilk kez bir apartmana

Türkiye'de ilk kez bir apartmana

Türkiye'de ilk kez bir apartmana

Türkiye'de ilk kez bir apartmana

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler