Türkiyeli İslami kuruluş ve yöneticilerinden HÜDA PAR’a taziye mesajı

Türkiyeli İslami kuruluş ve yöneticilerinden HÜDA PAR’a taziye mesajı

​HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı paylaşan Türkiyeli İslami kuruluş ve yöneticileri, Yavuz’a Allah’tan dileyerek HÜDA PAR’a sabır temennisinde bulundular.

Mustazaflar Cemiyeti, İttihad’ul Ulema, Siyer Vakfı, Hizb-ut Tahrir, Özgür-Der, Furkan Vakfı, İmkan-Der ve Memur-Sen, merhum Mehmet Yavuz için taziye mesajı yayımladı.

Uzun süredir Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Bölümünde kanser tedavisi gören ve dün gece saatlerinde vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz, memleketi Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde, binlerce dava arkadaşı tarafından dün toprağa verilmişti.

Türkiyeli İslami kuruluş ve yöneticileri, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz'un vefatı dolayısıyla başsağlığı resmi sosyal medya hesaplarından taziye mesajlarını paylaştı.

İşte o mesajlar:

Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi: "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun! İslami dava uğruna vermiş olduğu mücadelesi ile tanınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Makamı cennet olsun!"

Âlimler ve Medreseler Birliği (İttihadul Ulema) Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, "Mehmet YAVUZ kardeşime Allah'tan rahmet, ailelesine ve dava arkadaşlarına sabırlar dilerim. Ömrünün son dönemi her insanın sabredemeyeceği ağır bir hastalıkla geçti. Allah’u Teâlâ çektiği bu son sıkıntılar vesilesiyle ahirette derecesini yükseltsin!"

Siyer Vakfı Kurucusu Mehmet Emin Yıldırım: "Mehmet Yavuz kardeşimle en son mübarek beldelerde görüşmüş, sarılmış, halleşmiştik. Nezaketiyle, davasına olan sadakatiyle, mazlumlara karşı derin hassasiyetiyle zihinlerde yer etmişti. Allah rahmet eylesin. Mekânı âlî olsun. Mevlâ ailesine ve dostlarına sabr-ı cemil versin.

Hizb-ut Tahrir TR Medya Bürosu Başkanı Mahmut Kar: "HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un vefat haberini aldık. Allah rahmet eylesin. Hastalığı dönemindeki sabrı günahlarına keffaret olur inşaAllah. Ailesi ve arkadaşlarının başı sağ olsun Rabbim sabırlar versin inşallah."

Özgür-Der: "Uzun süredir kanser tedavisi gören HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Yavuz tedavi gördüğü hastanede dar-ı bekaya irtihal etmiştir. Mehmet Yavuz'a Allah'tan rahmet, HÜDA PAR’a ve Yavuz ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil niyaz ederiz."

Furkan Vakfı: "Allah’tan geldik ve O’na döneceğiz. Furkan gönüllüleri olarak bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan ve Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz hocaya, Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

İmkan-Der Genel Başkanı Murat Özer: "HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz beyefendiye Rabbim merhametiyle muamele etsin. Bütün Müslümanların başı sağolsun."

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, fani alemden ebedi aleme irtihal etmiştir. Öğretmen kökenli bir siyasetçiydi. Samimi bir insandı. Allah rahmet eylesin, ailesine, dava arkadaşlarına, sevenlerine başsağlığı diliyorum. İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun"

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan: "İnna lillâhi ve inna ileyhi raciun. Hüda Par Genel Başkan yardımcısı, nezaketiyle ve mazlumlara karşı hassasiyetiyle tanıdığım Mehmet Yavuz kardeşimizin vefatını üzüntü ile öğrendim. Allah rahmet eylesin, ailesine, dava arkadaşlarına ve sevenlerine Rabbimiz sabırlar versin."

Mazlum-Der Genel Başkanı Ramazan Beyhan ve Ehlibeyt Alimleri Derneği (Ehla-Der) Genel Başkanı Kadir Akaras telefonla arayarak taziye mesajlarını iletti.

Merhum Mehmet Yavuz için taziyelerin; başta HÜDA PAR Ankara Genel Merkez olmak üzere, tüm il teşkilatlarında kabul edildiği öğrenildi. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.