TÜSİAD Başkanı istifa etti

TÜSİAD Başkanı istifa etti

Muharrem Yılmaz TÜSİAD başakanlığından istifa etti. Muharrem Yılmaz'ın sahibi olduğu Sütaş'ta işçilere haksızlık yapıldığı yönünde iddialar bulunuyordu

Muharrem Yılmaz, Sütaş'la ilgili iddiaların TÜSİAD'a zarar vermemesi için istifa ettiğini belirterek, bundan sonra başında bulunduğu Sütaş'ın işçi-sendika ilişkilerini örnek bir hale getirmek için çalışacağını söyledi.

Muharrem Yılmaz'la ilgili bugün basında çıkan haberlerde, Sütaş'da çalışan işçilerin eylemine müsaade edilmediği belirtilmişti.

 Yılmaz, 13 Ocak 2013’te yapılan TÜSİAD’ın 43. Olağan Genel Kurulu’nda görevi Ümit Boyner’den görevi devralmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.