Tutak’taki kazada kardeşine yardıma giderken yolcu otobüsünün altında kaldı

Tutak’taki kazada kardeşine yardıma giderken yolcu otobüsünün altında kaldı

Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen kazaya ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Kazada vefat eden Emrah Solmaz, önceden bölgede kaza geçiren kardeşine yardıma gittiği o sırada şoförün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsünün altında kaldığı öğrenildi.

Ağrı'nın Tutak ilçesinde bugün saat 13.34 sıralarında meydan trafik kazası ile ilgili Ağrı Valisi Osman Varol bir açıklama yaptı.

Vali Varol, meydana gelen kaza ile ilgili 7 kişinin vefat ettiği, 2'si ağır olmak üzere 18 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Vali Varol'un verdiği bilgiye göre, ağır yaralılardan bir kişinin Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, diğer yaralının ise tedavi edilmek üzere Erzurum illine sevk edildiğini belirtti. Vali Varol, diğer yaralıların tedavileri içinse çevre il ve ilçelere sevk edildiğini açıkladı.

Kaza ile ilgili ise olayın gerçekleştiği ilk dakikalara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde araçlar ile beraber çevredeki otların tutuştuğu vatandaşların yangını söndürmek için çaba içerisinde olduğu görülüyor.

Kaza ile ilgili acı bir bilgi ortaya çıktı.

Şoförün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsünün çarptığı kamyonun daha önce kaza geçirdiği diğer kazada vefat edenlerden Emrah Solmaz'ın ise yardıma gittiği o sırada otobüsün altında kalarak vefat ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, kazadan hemen önce Kenan Solmaz'a ait şeker pancarı yüklü kamyon başka bir kazaya karışıyor. Kardeşinin geçirdiği kazayı duyan Emrah Solmaz, aracı ile olay yerine gelerek yardım ettiği sırada şoförün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsü kamyona çarparak Solmaz'ı altına alıyor. Solmaz yardıma gittiği sırada otobüsün altında feci şekilde yanarak can veriyor.

Kaza mahallinde çalışmalar devam ediyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.