Ubeydullah Durna'nın katilleri neden yakalanmıyor?

Ubeydullah Durna'nın katilleri neden yakalanmıyor?

PKK/BDP'liler tarafından 3 üç yıl önce katledilen Mustazaf Der Yüksekova Şubesi Başkan Yardımcısı Ubeydullah Durna'nın katilleri hala yakalanmadı.

HABER MRK  - PKK/BDP’liler tarafından 5 Mayıs 2011 tarihinde  katledilen eski  Mustazaf Der Yüksekova Şubesi Başkan Yardımcısı Ubeydullah  Durna’nın katilleri hala yakalanmadı.

 

Ubeydullah  Durna  3 yıl önce bu gün PKK/BDP’li bir grup tarafından Mustazaf Der Yüksekova Şubesine yapılan saldırı sırasında, dernek binasının damında uzun namlulu silahlarla vurularak yaşamını yitirmişti.

 

Durna’yı katletmekle yetinmeyen PKK/BDP’liler,  dernek binasını ateşe vermiş ve Durna’nın taziyesine katılanlara da saldırmıştı.

 

Mustazaf Der’e düzenlenen saldırılar polisin gözleri önünde olmasına rağmen Durna’nın katilleri bir türlü yakalanmadı ya da yakalanmak istenmedi.

 

Durna’nın katillerinin yakalanması ve cinayetin ardındaki derin şebekenin deşifre edilmesi için STK’ların ve halkın tüm çağrılarına kulak tıkayan Hükümetin ve emrindeki polisin bu tavrı, akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.

 

Başta kapatılan Mustazaf Der olmak üzere  Mustazaflar Cemiyeti, HÜDA PAR ve bazı İslami STK’lara yönelik saldırılar aydınlatılmadığı müddetçe AK Parti Hükümetinin  zan altında kalacağı su götürmez bir gerçek olarak kalacaktır… (Yusuf Özgür/İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.