Üç kişinin katil zanlıları tutuklandı

Üç kişinin katil zanlıları tutuklandı

Bitlis'in Güroymak(Norşin) ilçesinde iki aile arasında çıkan çatışmada öldürülen 3 kardeşin katil zanlıları oldukları iddia edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BİTLİS- Bir hafta önce Güroymak'a(Norşin) bağlı Çıtak köyünün Kanireş mezrasında iki aile arasında çıkan silahlı kavgada üç kardeşin ölümüne neden oldukları iddia edilen kişilere yönelik yapılan baskınlarda gözaltına alınan zanlılardan 3'ü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan kavgada uzun namlulu silahla taranan Naif, Veysi ve Muhsin Körman kardeşler hayatını kaybetmişti. 15 yaşındaki Zeynep Körman ise, ağır yaralanarak Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Faillerin yakalanması için başlatılan çalışma neticesinde Bitlis ve Osmaniye'de eş zamanlı yapılan baskında Osmaniye'de 3 Bitlis'te ise 5 kişi olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı. Osmaniye'de gözaltına alınan Z.K ile Bitlis'te gözaltına alınan İ.M ve N.M çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan zanlılardan 2 kişinin serbest bırakıldığı ve olayla ilgisi olduğu belirtilen 3 kişinin de sorgusuna devam edildiği öğrenildi.

Olayların bir daha yaşanmaması için Kanireş mezrası, Taşüstü(Korhak) ve Gedikpınar köylerinde güvenlik önlemlerinin artırıldığı öğrenildi.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.