UMED medya akademisi eğitimlerini sürdürüyor

UMED medya akademisi eğitimlerini sürdürüyor

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, 8'inci Medya Akademisi eğitimlerine başlıyor.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla sertifikalı UMED Medya Akademisi'nin 8'ncisi Ankara’da açılıyor.

Mülakatla seçilecek öğrencilerin eğitimlerini UMED üstleniyor. Eğitimler tamamen ücretsiz olarak veriliyor.

Medya Akademisinde, medyada yaşanan değişime, sosyal medyadaki gelişmelere, teknoloji kullanımını etkinleştirmeye yönelik uygulamalı ve sistematik eğitimlerin verilmesi hedefleniyor. Yeni nesil gazetecilik eğitimlerinin verileceği Medya Akademisi alanında uzman ve deneyimli gazeteciler tarafından haber yazım ve teknikleri, televizyon haberciliği, muhabirlik, internet medyası ve editörlüğü, dış habercilik, medya etiği ve foto muhabirliği eğitimleri verilecek.

Medya Akademisinde ayrıca öğrencilerin algı gücünü artırmak, haber kaynağına ulaşma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri amacıyla deneyim paylaşımı da yapılacak. Derslere sürekli katılım sağlayan ve başarılı olan öğrencilere 4 haftalık eğitimin sonunda sertifika verilecek.

Ön başvurular 1 Aralık günü saat 17.00’e kadar [email protected] adresine özgeçmiş ile yapılacak. Mülakat tarihleri ise öğrencilere bildirilecek. 

UMED daha önce de Ankara, İstanbul ve Diyarbakır’da medya ve sinema akademileri açmıştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.