Umut Kervanı Batman'da binlerce aileye kurbanlık et ulaştırdı

Umut Kervanı Batman'da binlerce aileye kurbanlık et ulaştırdı

​Batman Umut Kervanı, Kurban Bayramı vesilesiyle kestirdiği kurbanlıkların etlerini binlerce fakir, muhtaç ve yetim aileye ulaştırdı.

Fakir ve muhtaçlar ile zenginler arasında köprü olan Batman İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği (Batman Umut Kervanı), Kurban Bayramı dolayısıyla kestirdiği kurbalıkların etlerini kentte binlerce muhtaç ve yetim aileye ulaştırarak yüzlerini güldürdü.

Yapılan yardım faaliyetleriyle ismini duyuran Umut Kervanı fakir, muhtaç ve yetimlere umut ışığı olmaya devam ediyor.

Kurban Bayramı dolayısıyla yardım çalışmalarını hızlandıran Umut Kervanı, bu bayramda da kestirdiği kurbanlıkların etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Zengin ile fakir arasında köprü görevi görerek ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldüren Umut Kervanı, eşit ağırlıkta paketlenen kurban etlerini vakıf gönüllülerinden oluşan ekiplerce önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere kapı kapı dolaşarak ulaştırıyor.

Yapılan yardım faaliyetleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, “Batman Umut Kervanı olarak 2018 yılı Kurban Bayramı’nda hayırseverlerin bize vermiş oldukları vekaletler doğrultusunda kestirmiş olduğumuz kurbanlıkların etlerini bayramın 2’nci ve 3’üncü günü dağıtımlarına başladık. Malumunuz olduğu üzere biz de 12 bin muhtaç ve yetim kaydı mevcut. Bunlardan ulaşabildiğimiz kadarıyla hedefimize 3 bin aile koymuştuk. İnşallah bizi vekil kılmaları halinde hayırseverlerden gelecek kurbanlıkların vekaletlerini alarak kesimine devam edeceğiz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen hayırseverlerden ve büyük bir emeği geçen üye ve gönüllerimizden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler