Umut Kervanı canlı yayında yardım çağrısında bulunacak

Umut Kervanı canlı yayında yardım çağrısında bulunacak

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, ihtiyaç sahipleri için bu akşam Rehber TV üzerinden yardım ve bağış çağrısında bulunacaklarını duyurdu.

Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Umut Kervanı olarak çok bereketli bir dönem yaşadıklarını söyledi.

3 ayların başlamasıyla beraber sahada üye ve gönüllüleriyle ihtiyaç sahipleri ve yetim ailelerin ihtiyaçlarını giderilmesi noktasında birçok çalışma yaptıklarını belirten Kurtaran, Ramazan ayında yardımlarına daha fazla ağırlık verdiklerine işaret etti.

Dünya genelindeki ekonomik sorunların muhtaç ailelerin geçimini daha da zorlaştırdığına dikkat çeken Kurtaran, bu nedenle muhtaçların mağduriyetine dikkat çekmek için bu akşam saat 22.00'da Rehber TV'de yardım çağrısını yapacaklarını söyledi.

Kurtaran, "Rehber TV yayınından gelecek olan bağışlarla hem yurtiçinde hem de yurtdışında; yetim, muhtaç, ihtiyaç sahipleri ve medresedeki talebelerin ihtiyaçlarını inşallah gidereceğiz. Burada hayırseverlere sesleniyorum. Her zaman elimizden tuttular, elimizi güçlü kıldılar. Bu gecede onlardan yardımlarını bekliyoruz. Rabbim kendileri vermiş oldukları katbekat versin." dedi. (İLKHA)
https://youtu.be/dSTpy7vd4zk

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.