Umut Kervanı Vakfı Kahramanmaraş'ta binlerce depremzede için iftar yemeği çıkarıyor

Umut Kervanı, mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Kahramanmaraş'ta binlerce depremzedeye iftar ve sahur yemeği dağıtıyor.

6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta aralıksız bir şekilde yaraların sarılması için büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdüren Umut Kervanı, kardeş yardım kuruluşları olan Avrupa Yardım Eli, Yetimler Vakfı ve İHO Ebrar ile birlikte yardım çalışmalarını sürdürüyor.


Umut Kervanı, Ramazan ayında da binlerce depremzedenin iftar ve sahur ihtiyacını karşılıyor.

2.png

İftara saatler kala hummalı bir çalışma içerisine gören kardeş STK'ların gönüllü aşçıları; iftar için kazanları kaynatmaya başlayarak, depremzedeleri bir nebze sevindirmenin mutluluğunu yaşıyor.

"Halkımız feraha kavuşup kendi yemeğini yapacak, ihtiyaçlarını görecek duruma gelene kadar buradayız"

1.png

Ramazan öncesinde günlük 10-15 bin kişiye 3 öğün yemek verdiklerini belirten Umut Kervanı Kahramanmaraş Koordinatörü Muharrem Koçuşağı, "Ramazan ayının içerisinde iftar yemeği olarak gün 6-7 bin kişiye yemek veriyoruz. Hedefimiz bayrama kadar burada kalmak ama nokta koymadık. Gereksinim olduğu sürece çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımız feraha kavuşup kendi yemeğini yapacak, ihtiyaçlarını görecek duruma gelene kadar buradayız. Depremzedeler hepimizin kardeşidir, biz onlara sahip çıkacağız Allah'ın izniyle." şeklinde konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.