Umut Kervanı'ndan Şanlıurfa Birecik'te 100 aileye gıda yardımı

Umut Kervanı'ndan Şanlıurfa Birecik'te 100 aileye gıda yardımı

Umut Kervanı, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde ihtiyaç sahibi 100 aileye temel gıda malzemesi yardımında bulundu.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Umut Kervanı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 100 aileye temel gıda malzemesi yardımında bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Birecik Temsilcisi Abdurrahman Güneş, yardım ettikleri aile sayısının daha fazla olmasını istediklerini söyledi.

Güneş, "Bu yıl 100 aileye yardım ulaştırdık ama gönül isterdi ki yardımlarına ulaştığımız aile sayısı daha fazla olsun. Birecik'te yardıma muhtaç insan sayısı o kadar fazla ki elimizde mevcut olan paketlerimizi tespit ettiğimiz ailelerden hangisine vereceğimizi bazen şaşırıyoruz. Bizler zenginler ile fakirler arasında köprü vazifesi görüyoruz. Buradan hayırseverlere seslenmek istiyorum. Birecik'te yardıma muhtaç o kadar aile var ki bu insanların durumları yüreklerimizi burkuyor. Allah için fakirlerimize sahip çıkalım." dedi.

Yaptıkları yardımlarla ilgili Güneş, "Yardım paketlerinde; bulgur, pirinç, yağ, makarna, köftelik gibi temel gıda malzemeleri var. Başta Yeşildağ (Kurtuluş), Cumhuriyet ve Saha mahalleleri başta olmak üzere dernek üye ve gönüllülerimizle yardım paketlerimizi daha önce tespit ettiğimiz ailelere ulaştırdık." ifadelerini kullandı.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.