Ünlü markalar cinsel sapkınlığa arka çıkıyor

Ünlü markalar cinsel sapkınlığa arka çıkıyor

Aralarında Converse, Adidas, Nike gibi ünlü markaların olduğu şirketler, yürüttükleri kampanyalarla çocuk istismarı ve cinsel sapkınlığa açıkça destek veriyor.

Ünlü ayakkabı markası Converse'in, 2014 yılından beri LGBT olarak bilinen cinsel sapkınlar için her yıl, gökkuşağı renklerinin yoğun oldugu, ayrı bir ayakkabı lansmanı yaptığı biliniyor.

Şirket, bu yıl da 12 yaşındaki bir çocuğu çirkinliklerine alet ederek yeni bir kampanya yürüttü.

Söz konusu çocuğun trans olmakla birlikte aynı zamanda otizmli olduğu belirtilirken çocuğun sapkın yürüyüşlerde, gey barlarda ve çeşitli programlarda kullanıldığı ifade ediliyor.

Bir çocuğu kullanmaktan geri durmayan şirket, böylece tedavisi mümkün bir hastalığın, hem aile ve toplum içerisinde yayılması için teşvikte bulunuyor hem de çocuk istismarcılığı yapıyor.

Cinsel sapkınlığa arka çıkanlar Converse'le sınırlı değil. Loft, Puma, Reebok, Adidas, Nike, H&M, Primark, Ralph Lauren, UGG, Levi's, Dr. Martens, Disney gibi markalar da desteklerini açıklamaktan geri durmuyorlar.

Söz konusu şirketler, böylece küresel sermaye güçlerinin emri altında olduklarını göstererek onlardan daha çok destek görüyorlar.

Sosyal medya hesapları üzerinden duruma tepki gösteren bazı kullanıcılar, ahlaksızlığı yaymaya çalışan bu tür şirketlerin mallarının boykot edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.