Ürdünlü çocuk ve annesine ırkçı saldırı

Ürdünlü çocuk ve annesine ırkçı saldırı

Mersin'de çocuklar arasında çıkan tartışma sonrası olaya müdahil olan bir şahıs, Ürdünlü çocuk ve annesine yönelik ırkçı saldırıda bulundu. Aldığı darbeyle küçük çocuk yere serilirken, saldırgan daha sonra anneye de hakaret ederek saldırdı.

Edinilen bilgilere göre, iki çocuk arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası iki aile arasında tartışmaya ilişkin diyalog yaşanırken, ailelerin bulunduğu yere gelen bir şahıs, sormadan, dinlemeden direkt küçük çocuğa şiddetli bir şekilde vurdu.

Çocuk aldığı şiddetli darbe sonrası yere serilirken, saldırgan daha sonra çocuğun annesine bağırdı, hakaret etti ve fiili müdahalede bulundu.

Saldırı görüntülerinin sosyal medyaya yansıması sonucu kullanıcılar, "Bu şiddetteki bir tokat çocuğu öldürebilirdi" şeklinde tepki göstererek, Ürdünlü aileye yapılan ırkçı saldırıyı kınadı.

Bazı kullanıcılar ise "saldırıya uğrayan kadın Müslüman, tesettürlü ve mazlum olunca kadın olmuyor maalesef" şeklinde paylaşımlarda bulunarak sözde kadın savunucularının çifte standardına işaret etti.

Saldırgan gözaltına alındı

Yaşanan ırkçı saldırı sonrası saldırganın gözaltına alındığı öğrenildi.

Saldırganın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler