Uşak'ta 3 evde doğal gaz patlaması

Uşak'ta 3 evde doğal gaz patlaması

​Uşak’ta iki ayrı noktada yaşanan gelen doğal gaz patlamasında bir evde yangın çıkarken diğer evlerde de hasar meydana geldi.

Uşak'ta şehrin iki ayrı noktasında 3 evde doğal gaz patlaması meydana geldi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, bir yaralının taşındığı, bir dairenin yandığı ve vatandaşların panikle sokaklara çıktığı görüldü. Çevre binaların ve araçların da çok büyük hasar aldığı görüntülere yansıdı.

Patlamaya ilişkin Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, UDAŞ ekipleri tarafından gerekli kontrollerin yapıldığı kaydedildi.

Vatandaşların uzman ekiplerin gelmeden herhangi bir işlem yapılmaması istenilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bildiğiniz üzere ilimizde doğal gaz ana boru hattında meydana gelen hasar giderilmiştir. İlimizin tamamına doğal gaz verilmesi için UDAŞ ekipleri görevlendirilmiştir. Bina girişlerindeki servis kutularında kurulum işlemleri, UDAŞ ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte ve gerekli kontroller yapılmaktadır. Bu süreçte vatandaşlarımızın ekipler gelmeden herhangi bir işlem yapmamaları önemle rica olunur. Tehlikeye mahal vermemesi için uzman ekipler beklenmeli ve herhangi bir durumda Alo 187 aranmalıdır.

"Evinizi sık sık havalandırın, şüpheli bir durumda 187 acil çağrı hattını arayın"

Uşak Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Şehre gaz tedariki yeniden sağlanırken can ve mal güvenliğiniz için aşağıdaki adımları takip edin. Servis kutusu regülatörlerini kendiniz açmayınız. Ocağınızın açma kapama düğmelerini kapalı tutunuz. Evinizi sık sık havalandırın, şüpheli bir durumda 187 acil çağrı hattını arayın." uyarısı yapıldı.


Uşak'ta 3 evde doğal gaz patlaması

Uşak'ta 3 evde doğal gaz patlaması

Uşak'ta 3 evde doğal gaz patlaması

Uşak'ta 3 evde doğal gaz patlaması

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.