Uşak'ta polisten kaçan araçta 12 buçuk kilo esrar yakalandı

Uşak'ta polisten kaçan araçta 12 buçuk kilo esrar yakalandı

Uşak Emniyet Müdürlüğü (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda, Uşak-Ankara karayolunun Nuri Şeker Uşak Şeker fabrikası önünde sabah saatlerinde uygulama noktası oluşturdu.

UŞAK- Uşak Emniyet Müdürlüğü (KOM) Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda, Uşak-Ankara karayolunun Nuri Şeker Uşak Şeker fabrikası önünde sabah saatlerinde uygulama noktası oluşturdu. Polis noktasını görerek kaçan aracın durdurulması sonucu yapılan aramada 12 buçuk kilo esrar yakalandı

Uşak polisi, öncü ve nakliye olmak üzere 2 araç ile uyuşturucu taşınacağı ihbarını aldı.

Uşak-Ankara karayolunun Nuri Şeker Uşak Şeker fabrikası önünde oluşturulan arama noktasında 63 HR 694 plakalı araç durdurularak narkotik köpeği Tora eşliğinde arama yaptı. Araç içerisinde bulunan M.G. ve M.S. isimli şahısları gözaltına aldı. Aramalar sırasında içerisinde uyuşturucu olduğu istihbaratı alınan ve öncü aracın yakalandığını gören 33 VBL 21 plakalı araç kaçmaya başladı. Uşak polisi ve uyuşturucu kaçakçıları arasında başlayan kovalamaca sonunda, içerisinde uyuşturucu bulunan araç Sarayaltı Mahallesi, Ömür Sokak üzerinde durduruldu. Araç içerisinde yapılan aramada, bagaj içerisinde stepne altına saklanmış olan her biri 2 kilo 500 gram olan 5 ayrı paket içerisinde toplam 12 kilo 500 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Kaçan araç içerisinde bulunan F.Ç ile A.E gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar F.Ç., A.E., M.G. ve M.S. ifadeleri alınmak ve haklarında tahkikat yapılmak üzere emniyete götürüldü. 4 zanlı ifadeleri sonrasında Pazartesi günü sabah saatlerinde Uşak adliyesine çıkarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.