Uyuşturucu alışverişi sırasında suçüstü yakalandılar

Uyuşturucu alışverişi sırasında suçüstü yakalandılar

Siirt Ülkü Mahallesi 704'üncü sokakta, uyuşturucu alışverişi yaptıkları sırada gözaltına alınan 2 şahıstan biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü, kentte gerçekleştirilen asayiş ve narkotik çalışmalarına ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Emniyet açıklamasında, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmada; ilimiz Ülkü Mahallesi 704'üncü Sokak içerisinde, R.T. ve B.Ö. isimli şahısların, uyuşturucu madde alışverişi yaptığının görülmesi üzerine, yapılan aramada suçüstü olarak 3 fişek halinde eroin maddesi ele geçirilmiş, R.T isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir." denildi.

Öte yandan Siirt'te dolanıcıların tuzağına düşmek üzere olan bir vatandaş, polis ekiplerinin takibi sonucu son anda engellendi.

Dolandırıcıların banka hesabına 150 bin TL yatıracağı sırada vatandaşın son anda engellendiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet/Gasp Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde; 5 Ekim 2021 günü Yenimahalle Şehit Halis Şimşek Polis Merkezi Amirliğine K.Y. isimli şahsın ailesi tarafından kayıp müracaatı için başvurulmak üzere geldiği ve K.Y isimli şahsın telefonun sürekli meşgul olduğu, görüşme halinde olduğu, en son Kurtalan Caddesi civarına gittiği, irtibat kuramadıklarını beyan etmeleri üzerine, yapılan çalışmalar sonucunda K.Y. isimli şahsın görüşme yaptığı şahısların dolandırıcı oldukları tespit edilmiş ve K.Y. isimli şahsın bankaya 150 bin TL para yatırmaya çalıştığı esnada para yatırması engellenmiştir.

Dolandırıcı şahısların yakalanması için Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Siber Suçları Şubesi tarafından çok yönlü çalışmanın devam ettiği kaydedildi.


Uyuşturucu alışverişi sırasında suçüstü yakalandılar

Uyuşturucu alışverişi sırasında suçüstü yakalandılar

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.