Uyuşturucu almadım alkol kullandım şeklinde kendini savundu!

Uyuşturucu almadım alkol kullandım şeklinde kendini savundu!

Van’da dün 01.00 sıralarında bir vatandaş tarafından çekilen ve sosyal medyada 'Van’da uyuşturucu madde kullanımı gençleri zehirlemeye devam ediyor' başlığı ile paylaşılan görüntüdeki kadının sarhoş olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili Van Valiliğinden yapılan açıklamada, sosyal medya üzerinden 'Van’da uyuşturucu madde kullanımı gençleri zehirlemeye devam ediyor' başlıklı bir videonun paylaşıldığı belirtildi.

Açıklamada, sosyal medya üzerinden paylaşılan videodaki S.Ö. isimli kadın şahsın, bugün Emniyet Müdürlüğü 2 Nisan Şehit Nihat Akbaş Polis Merkezi Amirliğine müracaat ederek, sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu belirttiği aktarıldı. 

Açıklamada, "S.Ö. dün saat 01:00 sıralarında alkollü olduğunu, alkolün etkisiyle kendisini yola attığını, akabinde taksiye binerek konakladığı otele gittiğini ifade etmiştir. Bu zamana kadar kesinlikle uyuşturucu ve uyarıcı herhangi bir madde kullanmadığını, kendisinden habersiz görüntülerini çeken, paylaşan ve sosyal medya üzerinden kötü yorumlarda bulunan şahıs ve şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Olayla ilgili 'Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi' suçundan tahkikat başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.