Uyuşturucu operasyonuna 3 tutuklama

Uyuşturucu operasyonuna 3 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, merkez Şahinbey ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüphelinin tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi.

Şahinbey ilçesi 75.Yıl mahallesinde bir eve düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, "U.B ve E.B. isimli şüpheli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde bilgiler alınması üzerine, şüphelilerin ikametine yapılan operasyonda, 516 gram metamfetamin maddesi, bir adet hassas terazi, bir adet tabanca, 5 adet dolu fişek ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 330 TL para ele geçirildi. Yapılan operasyonda yakalanan U.B ve E.B. isimli şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmalarına müteakip cezaevine teslim edildi." denildi.

Şahinbey ilçesinin Akkent Mahallesinde düzenlenen operasyonla ilgili ise şu bilgiler paylaşıldı:

"Uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi alınan M.D. isimli şüpheli şahsın ikametine yapılan operasyonda, bir kilo 200 gram esrar maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Yapılan operasyonda yakalanan M.D isimli şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmasına müteakip cezaevine teslim edildi."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.