Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 3 şüpheli tutuklandı

Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 3 şüpheli tutuklandı

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına ve uyuşturucu satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda Nizip ilçesinin Eyüp Sultan ve İstasyon mahallelerinde park halindeki iki motosikleti çaldıkları tespit edilen ve çok sayıda suç kaydı bulunan C. Ö. ve H. Ö. ile 24 suç kaydı bulunan Y.D’nin adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tutuklandığı ifade edildi.

Şehitkamil ilçesi Göllüce Mahallesinde de bekçiler tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan M.Ş’nin yapılan kimlik kontrolünde “hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı tespit edilmesi üzerine gözaltına alındığı ve şüpheliye sokağa çıkma yasağı ihlalinden işlem yapıldığı belirtildi.

Şehitkamil ilçesi Umut Mahallesinde ise durumundan şüphelenilerek durdurulan ve bekçilerin kimlik istemesi üzerine kaçmaya çalışan şüphelinin kovalamaca sonucu yakalandığı, şüphelinin yapılan kimlik kontrolünde “hırsızlık ve dolandırıcılık” suçlarından 11 adet suçtan aranan M.D. olduğu tespit edildiği ve şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Şehitkamil ilçesi Karacaoğlan Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada, paketler halinde bir miktar eroin ve bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildiği ve araçta bulunan A.Ö. ile O.D’nin gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler