Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 7 kişi tutuklandı

Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 7 kişi tutuklandı

Gaziantep’te uyuşturucu ve hırsızlık şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 63 şüphelinden 7’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentte uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık şüphelilerine yönelik operasyonlar düzenlendiği belirtildi.

Operasyonlarda 63 şüphelinin gözaltına alındığı ve şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 331 adet fişek, 252 gram uyuşturucu, 5 adet çalıntı motosiklet, bir miktar çalıntı kablo ile çok sayıda çalıntı malzemeler ve 44 adet kesici alet ele geçirildiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen ve mahkemeye çıkarılan 63 şüpheliden 7’sinin tutuklanarak cezaevine konulduğu ifade edildi. 

Öte yandan, kentte gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında da çeşitli suçlardan aranan ve aralarında çok sayıda suç kaydı bulunan şahısların da bulunduğu 70 şüphelinin yakalandığı belirtildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler