Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 11 gözaltı

Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 11 gözaltı

Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına ve hırsızlık yaptıkları belirtilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonlarda, 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, operasyonlarda uyuşturucu ve hırsızlıktan 11 şüphelinin gözaltına alındığı ve 33 ayrı suç kaydı bulunan şüphelinin yakalandığı belirtildi.

33 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli yakalandı

Şehitkâmil ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda, 3 ayrı hırsızlık suçundan aranan şüphelilerden olan M.Y. ilçenin Atakent Mahallesi’ndeki evine gittiği esnada yakalandı.

12’si hırsızlıktan olmak üzere 33 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli, hakkında yasal işlemlerin yapıldığı bildirildi.

Hırsızlık şüphelileri suçüstü yakalandı

Şahinbey ilçesi Cabi Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan 4 şüphelinin yapılan üst aramasında ise bir adet tablet, bir adet şarj cihazı, bir miktar para, bir adet bileklik ele geçirildi.

Yapılan araştırmalarda şüphelilerin malzemeleri aynı mahalledeki bir evden çaldıkları tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çaldıkları bisikleti satarken yakandılar

Kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz ekim ayında bisiklet satan bir işyerinden çalınan bisikletlerin, internet üzerinden satışa çıkarıldığı tespit edildi. Bisikletlerden bir tanesi şüpheliler tarafından satılmak istenirken suçüstü yakalandı.

Şüphelinin yapılan üst aramasında bir adet bıçak ele geçirilirken, şüphelinin evinde yapılan aramada ise 3 adet bisiklet ve bir miktar sentetik uyuşturucu ve 3 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Bir şüpheli uyuşturucudan gözaltına alındı

Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi’nde durumundan şüphelenilen bir araçta yapılan aramada ise 25 gram taş esrar, bir miktar sentetik uyuşturucu, bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu satıcıları suçüstü yakalandı

Şahinbey ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesinde 2 şüpheli başka bir şüpheliye uyuşturucu madde satarken suçüstü yakalandılar.

Şüphelilerin yapılan üst aramalarında bir miktar sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden birine “uyuşturucu madde ticaretinden” diğer şüpheliye ise “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Şahinbey ilçesi Savcılı ve Hoşgör mahallelerinde, 2 adresten 560 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Şehitkâmil İlçesi Karacaoğlan Mahallesinde bulunan bir TIR garajı içerisinde de park halinde bulunan bir araçta yapılan aramada, 940 paket gümrük kaçağı sigara ve 5 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Sigara ve nargile tütüne el konulurken, gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler