Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 8 gözaltı

Uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu: 8 gözaltı

Gaziantep’te durumundan şüphelenilerek durdurulan ve uyuşturucuyla yakalanan 6 şüpheli ile bir marketten hırsızlık yapan ve çaldığı motosikletle yakalanan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, kentteki hırsızlık olaylarının aydınlatılması ve faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Şahinbey ilçesi Şahintepe Mahallesi’nde çalınan motosikletin bulunması ve failinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında motosikleti çalan şüphelinin A.S. olduğu belirlendi. Şüpheli çaldığı motosiklet ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Motosiklet sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında da yasal işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

Şahinbey ilçesinin Alleben Mahallesi’ndeki bir markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışma kapsamında marketin kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin E.K. olduğu belirlendi.

Şüpheli markete yakın bölgede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelinin, ifadesinde, marketten hırsızlık yaptığını itiraf ettiği, marketten çaldığı 2 adet cep telefonunu Güzelvadi Mahallesi Şanlıdere caddesi üzerinde tanımadığı bir kişiye sattığını belirtti.

Uyuşturucu ile yakalanan 6 şüpheli gözaltına alındı

Şahinbey ilçesinde devriye görevi yapan polisin şüphe üzerine durdurduğu bir şahsın yapılan üst aramasında 5,50 gram esrar maddesi ele geçilirken, şüphelinin uyuşturucuyu satın aldığını belirttiği evde yapılan aramada ise 47 gram esrar maddesi, 48 adet uyuşturucu hap, bir miktar metamfetamin maddesi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Uyuşturuculara el konulurken, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Şahinbey ilçesinde yol kenarında oturan bir şüphelinin yapılan üst aramasında, poşet içerisinde satışa hazır fişekler halinde 34,66 gram esrar maddesi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildi.

Ayrıca Şahinbey ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde de şüphe üzerine durdurulan bir şahsın yapılan üst aramasında 6,68 gram jamaika uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Gözaltına şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.