Batman Valisi uyuşturucuya karşı mücadele edilmesi talimatı verildi

Batman Valisi uyuşturucuya karşı mücadele edilmesi talimatı verildi

Batman Valisi Hulusi Şahin başkanlığında bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Hulusi Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Psikolog Ömer Işık tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında kamu kurumlarınca yürütülen çalışmalara ilişkin kurula yaptığı bilgilendirme sunumun ardından, bir sonraki dönemde yürütülecek çalışmalar ele alınarak görüşüldü.

Vali Şahin, başta tütün mamulleri olmak üzere bütün bağımlılıklarla devletin ciddi bir inisiyatifi olduğunu ve bu konuda çok önemli bir mücadelenin verildiğini belirtti.

Şahin, bu doğrultuda ilde de ciddi çalışmaların yürütüldüğünü, gençleri zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunmak amacıyla uyuşturucu kullanımına karşı ilgili kurumların koordineli bir şekilde mücadele etmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantıya; Cumhuriyet Başsavcı Vekili Eray Akkavak, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Engin Tilkat, Vali Yardımcısı Ramazan Fani, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, ilgili kamu kurum yöneticileri ve Batman Yeşilay Şubesi yetkilisi katıldı.


Uyuşturucuya karşı mücadele edilmesi talimatı verildi

Uyuşturucuya karşı mücadele edilmesi talimatı verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.