Vali Bilmez mahallelerde vatandaşlarla buluştu

Vali Bilmez mahallelerde vatandaşlarla buluştu

Vali Mehmet Emin Bilmez, Edremit İlçesinin Çiçekli ve Köşk mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Göreve geldi günden bu yana ziyaretler gerçekleştiren Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ilk mahalle ziyaretini de Edremit ilçesinin Çiçekli ve Köşk mahallesine gerçekleştirdi.

İlk olarak Edremit İlçesinin Çiçekli Mahallesine giden Vali Bilmez, Kaymakam Atıf Çiçekli, Mahalle Muhtarı Nurettin Kıyak ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Çiçekli Mahallesi taziye evinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Bilmez, vatandaşların sorunlarını dinledi. Birlik, beraberlik ve huzur ortamında çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığını anlatan Vali Bilmez, bölgede öncelikli olarak işsizliğin çözüme kavuşması gerektiğine dikkat çekti.

İşsizliğin çözümünün bölgeye yatırımın gelmesiyle çözülebileceğini anlatan Vali Bilmez, yatırımcının da huzur ve güven olan yerlere geleceğini söyledi.

Vali Bilmez, daha sonra Edremit İlçesi Köşk Mahallesine geçti. Burada Muhtar Mehmet Salih Ertem ve mahalleliler tarafından karşılanan Vali Bilmez, vatandaşlarla hasbihal etti. Sorunları yerinde dinlemek için mahalle ziyaretlerini sürdüreceğini anlatan Vali Bilmez, sorunları Devlet-vatandaş iş birliği ile çözeceklerini dikkat çekti.

Vali Bilmez, daha sonra aynı mahallede bulunan Edremit Olimpik Binicilik Merkezini ziyaret etti.

Vali Bilmez, ziyaretini Van Gölü sahili boyunca yapılan yatırımları ve sosyal tesisleri inceledikten sonra tamamladı.

Ziyaretlere Vali Mehmet Emin Bilmez’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Edremit Kaymakamı Atıf Çiçekli, İl Emniyet Müdür Vekili Halil İbrahim Dilek te katıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler