Vali Deniz'den Batman'da temaslar

Vali Deniz'den Batman'da temaslar

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentteki bazı okullarda incelemelerde bulunup İkiköprü beldesini ziyaret ederek, halka bir araya geldi.

Batman Vali Ahmet Deniz, Eşi Olcay Deniz ile birlikte Mimar Sinan Anaokulu, İMKB Belde Orta ve İlkokulu’nu ziyaret ederek, okullarda incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Vali Deniz’e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.

Mimar Sinan Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Sınıfları tek tek gezerek, incelemelerde bulunan Vali Deniz, yetkililerden okul öncesi eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha Sonra İMKB Belde İlkokulunu ve Ortaokulunu ziyaret eden Deniz, okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. İMKB İlkokulunu ziyaret eden Deniz, okula yeni başlayan birinci sınıfları ziyaret ederek, eğitim çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmenler odasına geçen Deniz, okulun öğretmenleri ile bir araya gelerek, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Eğitimin insan hayatı üzerindeki önemine değinen Deniz, eğitimin doğru insanlar tarafından verilmesi gerektiğini belirterek, çocukların eğitiminde öğretmenlerin ne kadar etkili olduğunu 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananların verilen yanlış eğitim bir sonucu olduğunu ifade etti.

Vali Deniz, “Batmanlı öğrencilerin kaderini sizler değiştirebilirsiniz. Biz de elimizden geldiği kadar size destek olacağız. “Çocuğumu Seviyorum, Anaokuluna Gönderiyorum” projesinin etkililerini şimdiden almaya başladık. Bu proje sayesinde okul öncesi okullaşma oranı ilimizde yüzde 70 civarında artış sağlandı. Eğitimde yavaş yavaş ilerliyoruz. İdarecilerimiz de bu işi yürekten severek yaparsa Batmanlı çocuklar çok rahat başarı gösterirler. Yeni okul, ek derslikler, ek projelerle ve gerekecek ihtiyaçlar doğrultusunda biz de eğitim için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Daha sonra İMKB Belde Ortaokuluna geçen Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına ( TEOG) girecek 8. sınıf öğrencilerini ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. İncelemeler sırasında okulların temizliği konusunda yetkilileri uyaran Deniz, okulların temizliğine gereken hassasiyeti göstermeleri talimatını verdi.

Vali Deniz İkiköprü beldesinde incelemelerde bulundu

Vali Ahmet Deniz, Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesini ziyaret ederek, belde belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi, okulları ziyaret etti. Belediye Başkan Vekili Maslak ile bir süre sohbet eden Deniz, beldede yürütülen asfaltlama ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.  

Belde Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından Deniz,  belde esnafını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Beldede altyapı çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması konusunda yetkililere talimat veren Deniz, ayrıca çevre temizliği konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Vali Deniz daha sonra İkiköprü Beldesi Turgut Özal İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya geldi

Vali Ahmet Deniz, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Metin Yalçın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve özel idare birim müdürleri ile meclis üyeleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

İl Genel Meclisinin yapmış olduğu hizmetlerin kent için önemli olduğunu belirten Deniz, “Hizmetleri sunarken vatandaş memnuniyetini ön plana çıkararak, yaptığımız hizmetlerin güler yüzlü ve devlet şefkati ile yürütülmesi önceliğimiz olmalıdır. Bu millet her şeyin en güzeline layıktır. Son süreçte Batman halkı bütün terör örgütlerine karşı çok önemli bir duruş sergiledi. Birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece her şeyin üstesinden geliriz” diye konuştu.

İLKHA























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.