Vali Güzeloğlu: Göreve başladım, Rabbim mahcup etmesin

Vali Güzeloğlu: Göreve başladım, Rabbim mahcup etmesin

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, dün kayyum olarak atandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde göreve başladığını belirtti.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, dün İçişleri Bakanlığınca görevlendirildiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde göreve başladığını ifade etti.

Vali Güzeloğlu şu ifadeleri kullandı: "30 Haziran 2017 tarihinden bugüne Vali olarak hizmet etmekten büyük bir onur ve sorumluluk duyduğum, Peygamberler ve Sahabeler Şehri Aziz Diyarbakır’ın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak göreve başladım. Rabbim mahcup etmesin, rızasını ve halkımızın duasını nasip etsin.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak, bu onurlu ve sorumlu görevi şahsımıza tevdi eden ve güvenen Sayın Cumhurbaşkanım @RTErdogan ve Sayın Bakanım @suleymansoylu'ya şükranlarımı arz ediyorum.

Diyarbakır, medeniyet geçmişimizin kadim bir kenti. Kültür dünyamızın önemli bir şehri. İnanç değerlerimizin, peygamberler, sahabeler ve evliyaların otağı, bir özel ve güzel yurt. Diyarbakır’ı anlamak, Diyarbakır’ı yaşamak ve bu boyutlarıyla kavramak gerekir."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler