Van İli Eğitim Ölçekleri Performans İzleme Sistemi Toplantısı

Van İli Eğitim Ölçekleri Performans İzleme Sistemi Toplantısı

​Van'da “Van İli Eğitim Ölçekleri Performans İzleme Sistemi" projesinin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından yazılan ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından 2017/Teknik Destek kapsamında desteklenen “Van İli Eğitim Ölçekleri Performans İzleme Sistemi projesinin” tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin başkanlığında,  İl yönetim kademesi, YYÜ Üniversitesi Akademik Danışmanı Prof. Dr Hayretiin Okut ve AR-GE birimi uzmanlarının katılımları ile gerçekleşti.

Proje Koordinatörü Hakan Durgun’un kısa bilgilendirmesinden sonra çalışmanın genel hatları tanıtıldı. Proje kapsamında Akademik başarının bir bütün olduğunu kabul edilerek, karar verici mekanizmayı yönlendirecek verilerin anlaşılır ve yorumlanabilir hale getirilmesini hedeflenmektedir.  Web destekli dijital karar verme mekanizmasının etkin kullanılması, sürdürülebilir, görsel veri setlerine erişimin sağlanması projenin temel amaçları olarak ifade edildi.

Toplantı sonrası ilgili birim yöneticilerinin görüş ve önerileri alınarak kurulacak sistemin alt bileşenleri belirlendiği belirtildi.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler