Van İpekyolu Belediyesinden engellilere iftar

Van İpekyolu Belediyesinden engellilere iftar

İpekyolu Belediyesi, engelliler ve ailelerine iftar yemeği verdi.

İpekyolu Belediyesi tarafından engelliler ve ailelerine yönelik iftar yemeği verildi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İbrahim Taşyapan ve eşi Nesibe Taşyapan başta olmak üzere yaklaşık bin kişi katıldı.

İftar programında konuşan Van Valisi İbrahim Taşyapan, “Belediyenin sizler için oluşturduğu engelsiz yaşam akademisinde her türlü aktivite düşünülmüş vaziyette. İnşallah bu merkezleri çoğaltacağız. Oralar sizin birinci mekânlarınız haline gelecek. Bu tür mekânlardan faydalanmanızı yürekten tavsiye ediyorum. Teşriflerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor bu güzel sofranın hazırlanmasında emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun.” dedi.

Yemek sonrası konuşan İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılımlarından dolayı engellilere ve ailelerine teşekkür etti.

Öztürk, “Kutsal Ramazan ayında farklı yerlerde iftar programlarına katılıyorum. İnanın en mutlu olduğum iftar yemeği sizlerle ve şehit aileleri ile yaptığımız bu iftar yemekleridir. Bazılarımız şimdi engelsiz olsak da aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sizlerin ailelerinizle verdiğiniz bu mücadeleye gıpta ediyorum ve ayakta alkışlıyorum. İpekyolu Belediyesi olarak sizlere destek vermeye, yanınızda olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.