Van Valisi Zorluoğlu'ndan VASKİ'ye ziyaret

Van Valisi Zorluoğlu'ndan VASKİ'ye ziyaret

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, VASKİ Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, VASKİ Genel Müdürlüğü görevine kısa süre önce atanan Ali Tekataş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekataş'ı VASKİ Genel Müdürlüğü binasındaki makamında ziyaret eden Vali Zorluoğlu, kendisine yeni görevinde başarı ve kolaylık diledi.

Van'ın su, kanalizasyon ve atık su sorununun çözümünde Tekataş ve ekibine güvenlerinin tam olduğunu belirten Zorluoğlu, daha sonra kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tekataş da kentin, kurumu ilgilendiren ve bir an önce çözülmesi gereken sorunların tespiti için yoğun mesai harcadıklarını dile getirerek, kente hizmet etmekten onur duyacaklarını sözlerine ekledi.

Ayrıca Vali Zorluoğlu, AK Parti Van İl Başkanlığını da ziyaret ederek, İl Başkanı Zahir Soğanda ve partinin il yönetimiyle bir araya geldi.

Ziyarette, kentin daha da gelişmesi için siyasi partiler başta olmak üzere her kesimle yakın diyalog içerisinde çalışacaklarını anlatan Zorluoğlu, Van'ın sorunlarını çözmek için azami gayret göstereceklerini belirtti.

İLKHA



Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.