Van'da silah kaçakçılarına baskın: 17 gözaltı

Van'da silah kaçakçılarına baskın: 17 gözaltı

Van'da silah kaçakçılarına yönelik baskında 17 kişi gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından silah kaçakçılarına yönelik soruşturma kapsamında dün bazı adreslere baskın düzenlendiği belirtildi.

Baskınlarda, soruşturma kapsamındaki 24 şüpheliden 17'sinin yakalandığının bildirildiği açıklamada, "Van Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen 2016/10938 sayılı soruşturma dosyası kapsamında 31 Ocak 2017 günü  yapılan operasyonda, soruşturma kapmasında bulunan 24 kişiden B. G., S. B., H. Ç., H. K., İ. B., M. İ., K. K., K. K., Y. Ö., R. Y., E. Ç., K. B., B. T., A. Ç., S. D., İ. İ. ve A. K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, 7 şüpheli şahsın ise yakalama çalışmaları devam etmektedir." denildi.

Yakalanan şüphelilerin evlerinde gerçekleştirilen aramalarda 3 tabanca ve bunlara ait 255 fişek ile 20 şarjör, 7 av tüfeği ve bunlara ait 161 fişek ile 5 kılıf, 5 tabanca parçası, bir kurusıkı tabanca ve buna ait şarjör ile 5 fişek, 2 plaka, 2 mermi kovanı, bir mermi çekirdeği, 2 plastik jop, örgütsel içerikli 12 fotoğraf ve 30 bin TL ele geçirildiği ifade edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.