Van'da yol yapım ekiplerine bayram tatili yok

Van'da yol yapım ekiplerine bayram tatili yok

Van Büyükşehir Belediyesine bağlı yol yapım ekipleri, Muradiye ilçesinde vatandaşın daha iyi bir bayram geçirmesi için 10 günlük bayram tatilinde de çalışıyor.

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Doğangün, Sarımemet, Köşk, Otlakbaşı, Uluşar ve Akbulak mahalleleri yepyeni bir yola kavuşuyor. Yaklaşık 40 kilometre uzunluğunda olacak sıcak asfalt kaplamalı yolun yüzde 60'lık bölümü bitirildi.

Bitirilme tarihinden yaklaşık bir ay önce teslim edilmesi öngörülen yol yaklaşık 9,5 milyon TL'ye mal olacak.

Bayram tatiline ve sıcak havalara rağmen çalışan ekiplerin çalışmalarını yerinde izleyen genel sekreter yardımcıları Mehmet Yaşar ve Fazıl Tamer, 25 kişilik ekibi çalışmalarından dolayı ziyaret ederek kutladı.

Mahalleli olarak çok modern ve kullanışlı yollara kavuştuklarını belirten Uluşar Mahallesi Muhtarı Ayhan Kaya, "Önceden yollarımız çok kötüydü, her taraf çukur ve çamur içindeydi. Şimdi yollarımıza büyükşehir belediyemiz tarafından sıcak asfalt dökülüyor. Önceden böyle bir hizmet görmedik. Şimdi belediyemizle kol kola vererek, yollarımızın genişletilmesi için bahçe duvarlarımızı da geriye çektik. Yolumuz 10 metre kadar genişledi. Ben büyükşehir belediyemize bu büyük hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Son süreçte büyükşehir belediyesinin çalışmalarını beğendiklerini ifade eden Uluşar Mahallesi sakinlerinden Nesim Kaya, "Allaha şükürler olsun, büyükşehir belediyemiz sayesinde güzel hizmetlere kavuşmaya başladık. Şehir merkezine dökülen sıcak asfalt köyümüze döküldü. Herkes bayram tatilindeyken büyükşehir belediyesi ekipleri tatilde de aralıksız çalışıyor. İnşallah biz de bayrama yeni yolumuzla gireceğiz." şeklinde konuştu.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler