Veren el ile alan el iftarda buluşuyor foto

Veren el ile alan el iftarda buluşuyor foto

Mustafazalar Cemiyet Mersin Şubesi tarafından başlatılan "Veren el ile alan el iftarda buluşuyor" projesi kapsamında yardım edilen aileler ile hayırseverler iftar sofralarında buluşuyor.

Umut Kervanı Platformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Mersin Şubesi tarafından Ramazan ayında başlatılan "Veren el ile alan el iftarda buluşuyor" projesi kapsamında yardım edilen aileler ile hayırseverler iftar sofralarında bir araya geliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Derman, "İstedik ki, yardımsever vatandaşlarımız, fakir ailelerimizin durumunu yerinde görmek ve onlarla bir saat dahi olsa beraber vakit geçirerek, onların durumlarından haberdar olmalarını istiyoruz. Tabi bu çalışmada fakir ailelerin rencide olmaması için onlara sadece konuk olduğumuzu belirtiyoruz. Burada en önemli amaç zengin ile fakir arasında köprü olmaktır. Bu gün bu gayemiz doğrultusunda Ramazan ayı boyunca birçok eve konuk olacağız." dedi.

Derman, "Kendimizle birlikte getirdiğimiz yemekler ile şu ana kadar 3 mağdur ailemiz ile bu ailelere yardımda bulunan 3 hayırsever vatandaşımızla birlikte iftar açtık. Bu çalışmamız Ramazan ayı boyunca devam edecek. Allah hayırseverlerimizden razı olsun ve sayılarını artırsın inşallah." ifadelerini kullandı.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.