Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci basın mensuplarıyla bir araya geldi

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci basın mensuplarıyla bir araya geldi

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından düzenlenen yemekli programa, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım, Belediye Meclis üyeleri ile ilçede faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Programda konuşan Ekinci, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak gazetecilerin büyük bir emek vererek mesleklerini sürdürdüklerini söyledi.

Gazetecilerin de kendileri gibi bir nevi kamu görevi yürüttüğünü ifade eden Ekinci, gazetecilerin bir ilin ve ilçenin tanıtımında ve gelişmesinde önemli rol üstlendiğinin altını çizdi.

Ekinci, "Hem yerelde hem genelde basının öneminin, gücünün ve halkı bilgilendirme noktasındaki etkilerinin farkındayız. Bu anlamda kalemini hak, hukuk ve adaletten yana kullanan basın mensuplarının fikir ve düşüncelerini çok önemsiyoruz. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile yapılan veya yapılamayanları basın aracılığı ile halkımızla paylaşmak bizim anlayışımızdır." dedi.

Ekinci, yapılan konuşmanın ardından basın mensupları ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Gazeteciler ise kendilerini unutmayan Ekinci'ye, iyi dilek ve temennileri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Yaklaşık 2 saat süren program, günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.