Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci'den Mirac Gecesi mesajı

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci'den Mirac Gecesi mesajı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci, Mirac Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında böylesi mübarek gecelerin, yüreklerdeki kin ve nefret duygularının temizlenmesi için eşsiz bir fırsat olduğunu söyledi.

Kandilin gelmesiyle sevinç ve mutluluk yaşadıklarını belirten Ekinci, manevi ve güzel duygular eşliğinde hemşerilerine iyi dileklerde bulundu.

Mesajında Ekinci şunları dile getirdi:

"Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili'nin ardından arınma ve Allah'a yükseliş anlamına gelen Mirac Gecesi'ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kandiller yüreklerimizin kin ve nefret duygularının temizlenmesi için bir fırsattır. Bizler de bu fırsatı manevi, naif ve güzel duygular eşliğinde değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecedeki sevgi, hoşgörü ve paylaşımlar, barış, dostluk, kardeşlik duygularına katkı sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Mirac Kandil'inin, başta Viranşehir ve Şanlıurfa hemşerilerimiz, milletimiz ve İslam alemi için birliğe, huzura, kardeşliğe, sağlığa ve berekete vesile olmasını diliyorum" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.