Viranşehir’de banka ve PTT şubelerine Coronavirus uyarısı

Viranşehir’de banka ve PTT şubelerine Coronavirus uyarısı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçe Kaymakamı Ömer Dereci, Coronavirus (Covid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle banka ve PTT şubelerine uyarılarda bulundu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Viranşehir'de de Coronavirus salgınına karşı Kaymakamlık, Belediye, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma tarafından sürekli uyarılar yapılıp tedbirler alınırken, özelikle banka ve PTT Şubeleri önünde uzun kuyrukların oluşması ve sosyal mesafeye uyulmadığı gözlendi.

Bunun üzerine harekete geçen Viranşehir Kaymakamlığı, Coronavirus tedbirleri kapsamında banka ve PTT'nin ATM'leri önünde yaşanan yoğunluğun banka ve PTT'nin sorumluluğunda olduğunu belirterek, konu ile ilgili tebliğ yazısını şubelere gönderdiklerini söyledi.

Viranşehir İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, "Bundan sonra banka kuyruklarıyla karşılaşmamız halinde ilgili PTT ve bankaya Hıfzısıhha kararını uygulamamaktan işlem yapacağız." dedi.

Öte yandan, yürütülen virüsle mücadele kapsamında evden çıkmama çağrısında bulunan İlçe Kaymakamı Ömer Dereci, "Tüm dünyada olduğu gibi ülke olarak da zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu noktada Kaymakamlık ve tüm resmî kurumlar olarak toplum sağlığını korumak adına her türlü tedbir ve önlemlerimizi alıyoruz. Vatandaşlarımızın da yetkililerin öngördüğü şekilde alınan tedbirlere uymaları, uyarıları dikkate almaları ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri, bu mücadelede ana unsurlardır. İçinde bulunduğumuz bu önemli süreci gerekli tedbirleri alarak en az zararla atlatmak konusunda vatandaşlarımızla yapacağımız iş birliği çok büyük önem arz etmektedir. Tüm dünyayı etkisine alan Coronavirus salgınıyla ülke olarak verdiğimiz topyekûn mücadeleye hep birlikte sahip çıkalım. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza özellikle çağrıda bulunuyorum. Kendimizi ve sevdiklerimizi korumak adına evden çıkmayalım. Lütfen toplu alanlardan uzak duralım ve zorunluluk dışında toplu ulaşım araçlarını kullanmayalım." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.